Massage

Masseren

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een beroepsopleiding massage heb gevolgd. Van ontspanning- tot sport-massages. Hotstone-, hamam-, stoel-, bamboe- en andere massagevormen zijn geen geheim voor mij. Een tijdje heb ik in Hunnecum (Nederlands Limburg) een kleine praktijk open gehouden onder de naam Athlima Gezondheidspraktijk. Daar kon je bij mij terecht voor een massage maar ook voor diverse massagecursussen. Op dit moment masseer ik alleen nog maar privé, hier in Frankrijk blijft mijn "klantenkring" tot nu toe slechts beperkt tot 1 dame :-)

Wie weet pak ik het lesgeven hier in de Vendée weer op, je weet het nooit. Tot die tijd is het alleen maar bijhouden en uitbreiden van het geleerde. Ook voor mij, de masseur is het zeer ontspannend om te doen.

Mijn toenmalige praktijkruimte ...

Je kunt bij mij terecht voor ....

Privécursussen o.a. een massage beroepsopleiding maar verder ook voor een cursus ontspanningsmassage, thaise kruidenstempelmassage, salon-hammammassage, klassieke gezichtsmassage, hotstonemassage, japanse gezichtsmassage, bamboe-stick-massage, indiase hoofdmassage, zwangerschapsmassage, voetreflexmassage, voetmassage, stoelmassage, voetreflexologie, anti-cellulitis massage maar ook voor het maken van je eigen massageolie, scrub en nog veel meer.

Ik maak gebruik van cookies zodat ik jou een optimale website kan leveren. Verder lezen!