Hobby's

Schrijven

Een kop koffie staat al naast me en het bedenken en schrijven van een verhaal kan beginnen. Via deze website en het blog kunnen jullie mijn vorderingen, hersenspinsels en meer volgen.

Lees verder

Koken

Een van mijn grootste hobby's hier in Frankrijk is eten, en om dat op tafel te krijgen zul je het ook eerst moeten bereiden. Nou, dat bereiden, eten koken doe ik graag. Zo heel af en toe zal ik hier op deze pagina een van mijn geslaagde en vooral favoriete gerechten achterlaten, inclusief bereidingswijze. Mocht je ze zelf willen bereiden aan de hand van mijn recepten wees dan op je hoede, je wordt er niet slanker van.

Lees verder

Running

Begin jaren '80 deed ik al een poging met een kameraad om te gaan trimmen, zo noemden we dat toen nog. We kwamen niet ver, meestal een dikke 15 minuten en nadien duurde het weken voordat we weer eens een stukje wilden gaan draven. Vele mislukte pogingen deden mij de handdoek in de ring gooien en het duurde tot begin 1986 dat ik weer een poging durfde ondernemen.

Lees verder

ElliptiGO

Omdat het hardlopen niet altijd meer gaat zoals het vroeger was en ik wat meer last krijg van ouderdomskwaaltjes als een pijnlijke knie en dergelijke heb ik mij een ElliptiGO 8C aangeschaft. De ElliptiGO 8C is de meest populaire elliptische fiets in de wereld voor één reden – Het is de perfecte combinatie van prijs en prestatie.

Lees verder

Massage

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een beroepsopleiding massage heb gevolgd. Van ontspanning- totsport massages. Hotstone-, hamam-, stoel-, bamboe- en andere massagevormen zijn geen geheim voor mij.

Lees verder

Longe-Côte

Longe-côte of aquatisch wandelen is een vrij nieuwe sport die oorspronkelijk werd beoefend in het noorden van Frankrijk (Duinkerken, Bray-Dunes ), op zandstranden, bestaande uit wandelen in zee/oceaan met het water tot aan het middenrif soms met als hulpmiddel peddels of speciaal ontworpen handschoenen.

Lees verder

Ik maak gebruik van cookies zodat ik jou een optimale website kan leveren. Verder lezen!