Gastenboek

Laat een bericht voor mij achter:

Ik vind het leuk als je hier iets schrijft over jezelf of over mijn site. Ook ideeën en suggesties zijn van harte welkom! Scrol verder naar onderen voor de link om het gastenboek verder te openen.

Jullie bijdragen ...

26.09.2017 - Johan Smit
Ha die Jans, misschien ken je me nog wel? Ook af en toe hardlopend in België in Wallonië? Zo te zien loop jij niet meer? Ik bedoel hardlopen. Ik ook niet meer na een ongeluk, aangereden op een voetgangersoversteekplaats tijdens een dagje uit op onze trouwdag samen met Tineke. Verder alles goed met jou? Ik lees dat je weer in Frankrijk bent neergestreken. Als je mijn mailadres nog hebt, mail mij eens. Kunnen we weer bijkletsen. Groet, Johan en Tineke
----------------------------------------
Jans: Hallo Johan, 'tuurlijk heb ik ergens jouw mailadres nog. Die van je werk heb ik zeer zeker nog, da's een makkelijke hahaha. Ik mail je zo snel mogelijk vandaag nog. Leuk je hier tegen te komen :-)

02.09.2017 - Leonie ten Braak
Hallo Jans, ik heb jouw recept van ayam bumbu kacang overgenomen en moet eerlijk toegeven dat het verrukkelijk smaakte. Ik ben zelf een kwart van Indonesische komaf. Zo af en toe verschijnt dit ook bij familie op tafel maar zelf maken leek me altijd zo'n werk. Jouw recept is duidelijk en eenmaal alle ingrediënten gereed heel snel te bereiden. Petje af. Je andere gerechten ga ik zeker ook proberen. Ga zo door.
----------------------------------------
Jans: Dankjewel Leonie voor je complimentje. Meer recepten volgen binnenkort. Stay tuned!
----------------------------------------

22.08.2017 - Martin van de Leur
Leuke website waar ik vaak op terug kom. Zou leuk zijn als je wat meer fotoos van de Vendee en zo wilt plaatsen. Wij komen daar vaak op vakantie, zo ook afgelopen juli. Jij weet vast de mooiere plekjes te vinden en hopelijk wil je die delen met ons? Ga zo door. We genieten er van.
----------------------------------------
Jans: Beste Martin, dank voor je reactie. Ik zal zeker zo af en toe met een verhaaltje of foto's van de Vendée en meer de regio rond Saint Gilles Croix de Vie hier op mijn website verschijnen. Je zult geduld moeten hebben maar dat zal zeker beloond worden. Vaak terugkomen op mijn website dus :-)
Nogmaals dank voor je reactie.
----------------------------------------

17.08.2017 - Jasmijn
Hallo Jans, ik heb even je website bewonderd. Zo te zien gaat het jullie goed? Jammer dat jij/jullie zo ver weg wonen nu. Monkie trouwt in december, we sturen een uitnodiging, je weet nooit of jullie in de gelegenheid zijn. We hadden graag zelf ook even aan gekomen en ergens bij jullie aan zee gezamenlijk een wijntje gedronken. Wie weet in 2018. Willem gaat dan met pensioen, dus wie weet pakken we de tent in de wagen en melden we ons bij jullie op de camping.
De groetjes van mij natuurlijk maar ook van Willem, Monkie (Monique), Lise en Jeanette <3
----------------------------------------
Jans: Hallo Jasmijn, wat leuk om een reactie van jou/jullie te lezen. Geen idee of we in december in Nederland zijn. Zou wel leuk zijn, zeker ook om jou, Willem en de meiden weer eens te zien. En een feestje? Dat kan ik moeilijk afslaan. Ik zie de uitnodiging wel verschijnen? Groetjes van mij en mijn meisjes.
----------------------------------------

16.08.2017 - Evy
Ha die papa, mooie website hoor. Bijna net zo mooi als de mijne Misschien moet je mijn website hier ook een keer noemen. Is goed voor de statistieken heb ik geleerd LOL
Knuffel van mij
----------------------------------------
Jans: Bij deze Evy's website, op verzoek: http://www.poepopjehoofd.nl
----------------------------------------

Hier klikken om een bericht te schrijven

Terug 1 2

Ik maak gebruik van cookies zodat ik jou een optimale website kan leveren. Verder lezen!