Gastenboek

Laat een bericht voor mij achter:

Ik vind het leuk als je hier iets schrijft over jezelf of over mijn site. Ook ideeën en suggesties zijn van harte welkom! Scrol verder naar onderen voor de link om het gastenboek verder te openen.

Jullie bijdragen ...

17.08.2017 - Jasmijn
Hallo Jans, ik heb even je website bewonderd. Zo te zien gaat het jullie goed? Jammer dat jij/jullie zo ver weg wonen nu. Monkie trouwt in december, we sturen een uitnodiging, je weet nooit of jullie in de gelegenheid zijn. We hadden graag zelf ook even aan gekomen en ergens bij jullie aan zee gezamenlijk een wijntje gedronken. Wie weet in 2018. Willem gaat dan met pensioen, dus wie weet pakken we de tent in de wagen en melden we ons bij jullie op de camping.
De groetjes van mij natuurlijk maar ook van Willem, Monkie (Monique), Lise en Jeanette <3
----------------------------------------
Jans: Hallo Jasmijn, wat leuk om een reactie van jou/jullie te lezen. Geen idee of we in december in Nederland zijn. Zou wel leuk zijn, zeker ook om jou, Willem en de meiden weer eens te zien. En een feestje? Dat kan ik moeilijk afslaan. Ik zie de uitnodiging wel verschijnen? Groetjes van mij en mijn meisjes.
----------------------------------------

16.08.2017 - Evy
Ha die papa, mooie website hoor. Bijna net zo mooi als de mijne Misschien moet je mijn website hier ook een keer noemen. Is goed voor de statistieken heb ik geleerd LOL
Knuffel van mij
----------------------------------------
<b>Jans</b>: Grapjas
----------------------------------------

15.08.2017 - Liz
Leuke website Jans, zeker ook de opzetjes voor je schrijversbestaan. Dat komt wel goed weet ik van wat ik van je gelezen heb. Misschien moet je de wat langere verhalen op je website publiceren? Ik denk dat je site bezoekers dan echt kunnen zien wat je in je mars hebt.
Ga zo door. Liefs, Liz
----------------------------------------
Jans: Hi Liz, ik hoorde dat een uitgever je eerste boek gaat publiceren? Goed van je. Zo ver ben ik nog niet. Heb al wel een manuscript af maar vind 'm zelf na een paar keer herlezen niet goed genoeg. Ik ga 'm herschrijven vanuit een andere invalshoek. Zien wat dat oplevert. Anders de eerste versie maar eens inzenden. Zal er later hier op mijn site wel eens kort op terug komen. Tot die tijd publiceer ik alleen maar wat vingeroefeningen en korte verhalen hier op mijn site.
Veel succes, en we houden contact. X Jans
----------------------------------------

12.08.2017 - Henk
Ha die Jans, hoe gaat het daar in het verre, verre Frankrijk? Nog geen heimwee? Denk het niet, jou kennende. Wij volgen hier je blog elke keer als er wat nieuws op komt. Leuk om te lezen dat het jou goed gaat. Wie weet komen we je volgend jaar wel bezoeken op Le Pas Opton. We hebben al veel goeds gehoord over de camping en het programma dat jullie daar draaien. Wie weet komen de kinderen en kleinkinderen wel mee.
Groeten daar, ook van Marian.
----------------------------------------
Jans: Ha die Henk, nog aan het rennen? Ik mail je privé even nu ik je mailadres weer heb. Laterssss
----------------------------------------

Hier klikken om een bericht te schrijven

Terug

Ik maak gebruik van cookies zodat ik jou een optimale website kan leveren. Verder lezen!