Andere auto

29 juni 2017

Zo, wij hebben een andere auto. Dit ter vervanging van de KIA, welke ons zo langzamerhand gaat verlaten. Te veel problemen op komst die we twee weken geleden niet zagen aankomen. Jammer, we hadden gedacht de KIA begin augustus terug te sturen naar Nederland waar we iemand misschien wel heel blij mee gingen maken. Jammer voor hen, gelukkig voor ons gaat het niet door, veronderstel dat ze de auto hadden aanvaard en meteen in de onkosten waren gekomen, grote onkosten. Niet aan denken.

We waren sowieso al een tijdje op zoek naar een vervanger maar gisteren, heel laat in de middag, of beter vroege avond wisten we het zeker, deze wordt het. Welke andere auto we dan hebben? a.s. Woensdag mogen we 'm ophalen. Zie de foto voor het merk en een klein tipje van de sluier welke type het is. De kenner herkent 'm meteen. De rest ziet het later wel (hahaha).

'HÉ', hoor ik iemand hardop denken, 'ik had van jou toch wel een Citroën verwacht?'. Klopt, maar nu even niet, om de simpel eenvoudige reden dat we in de prijsklasse waar we in zochten niets konden vinden en een nieuwe aanschaffen, zonder bij een bank aan te kloppen wat meer tijd kost. Verder sparen is het devies en ondertussen in de grijze Renault gaan rond-dieselen. Hij is trouwens heerlijk luxe met alle denkbare opties van gescheiden airco per zitplaats achterin tot een panorama dak van voor naar achter aan toe. OK, de kleur, grijs .............. maar als nieuw, weinig km's en met een vol jaar garantie. Kunnen we in ieder geval hier in de Vendée maar ook in het najaar/winter/voorjaar voor een korte vakantie veilig naar NL toeren ......

Ik maak gebruik van cookies zodat ik jou een optimale website kan leveren. Verder lezen!