Mijn oude praktijk

Jans Zondag, 20. December 2020 door Jans

Mijn oude praktijk

Het is alweer enige tijd geleden dat ik een beroepsopleiding massage heb gevolgd. Van ontspannings- tot sportmassages. Hotstone-, hamam-, stoel-, bamboe- en andere massagevormen hebben geen geheimen voor mij. Een tijdje heb ik in Hunnecum (Nederlands Limburg) een kleine praktijk open gehouden onder de naam Athlima Gezondheidspraktijk. Daar kon je bij mij terecht voor een massage, maar ook voor diverse massagecursussen. Op dit moment masseer ik alleen nog maar privé, hier in het noorden des land blijft mijn "klantenkring" tot nu toe slechts beperkt tot 1 dame!

Wie weet pak ik het lesgeven hier in de regio weer op, je weet het nooit. Tot die tijd is het alleen maar bijhouden en uitbreiden van het geleerde. Ook voor mij, de masseur is het zeer ontspannend om te doen.

Je kunt bij mij terecht voor:

Privécursussen o.a. een massage beroepsopleiding maar verder ook voor een cursus ontspanningsmassage, Thaise kruidenstempelmassage, salon-hammammassage, klassieke gezichtsmassage, hotstonemassage, Japanse gezichtsmassage, bamboe-stick-massage, Indiase hoofdmassage, zwangerschapsmassage, voetreflexmassage, voetmassage, stoelmassage, voetreflexologie, anti-cellulitismassage maar ook voor het maken van je eigen massageolie, scrub en nog veel meer.

Ik gebruik cookies om mijn website te optimaliseren en jou de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken ga je hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​vind je op mijn Privacyverklaring. Wil je jouw voorkeuren zelf instellen? Ga dan naar mijn Cookie-voorkeur-pagina.