2CV, De Eend

Jans Dinsdag, 20. October 2020 door Jans

2CV, De Eend

Mijn aller-allereerste auto was een Renault 4 welke ik maar kort heb gehad, een weekje of 4 slechts. Ik wilde er toen niet in gezien worden. Jammer genoeg heb ik 'm te snel weer weggedaan maar ..................... een paar jaar later kwam daar een 2CV voor terug, je weet wel, een lelijk Eendje. Ik heb er verschillende gehad, 2CV4, 2CV6, zelfs een Supereend (Dyane6). Vele kleuren en modellen ook. Groen, Oranje, Rood, Special, Club, Dolly, TransAt enzovoort. Mijn laatste was een zwarte, zie foto. Deze heb ik na de verhuizing, terug naar Nederland verkocht, met pijn in mijn hart. Soms moet je keuzes maken. Ik weet dat er weer een 2CV terug gaat komen. Wie weet een Transat, of toch weer een Dolly ....... Op de foto's hier onder gewoon een paar 1 1 1 1'tjes op een rijtje!

Ik gebruik cookies om mijn website te optimaliseren en jou de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken ga je hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​vind je op mijn Privacyverklaring. Wil je jouw voorkeuren zelf instellen? Ga dan naar mijn Cookie-voorkeur-pagina.